top of page

MIN HISTORIE

Mit navn er Jette Francke Stihøj og jeg er fra 1963. Jeg er bosat i Kolding og har boet i byen siden 1994. Jeg er uddannet terapeut og coach. 


Der kan være mange grunde til at henvende sig til en terapeut/coach. Uanset hvad din udfordring måtte være, så kan jeg tilbyde både individuel– og parterapi, hvor vi ved hjælp af samtale og redskaber får forståelse for de udfordringer, som du/I går med – og løser dem i fællesskab.

Der er altid en udvej, uanset hvad der skaber problemer i dit arbejds– eller privatliv.

Enhver behandling eller samtale starter med en indledende snak om dine udfordringer, hvorefter jeg kommer med et forslag til forløb og forventet tidshorisont. Nogle forløb er af kort varighed – andre tager lidt længere tid. Jeg bruger aldrig mere tid end højst nødvendigt, og vi har løbende status om fremgang og varighed, hvor vi i fællesskab tager stilling til det videre forløb.

Det er vigtigt, at der opstår en tillid imellem os – så start med et par konsultationer og se, om det bringer dig et step videre på din vej.

 

"Jette har været en stor støtte og hjælp for mig i en svær tid i mit liv. Hun har forsynet mig med en mental rygsæk fyldt med redskaber, som kan bruges ved udfordringer i livet."

TANIA

bottom of page